O nama

Priča o nama počela se pisati 2015. godine, a za sve je zaslužno šest studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu: Emanuel Glasnović, Josip Golub, Katarina Guja, David Habek, Marin Grubić i Andrej Hanzir. U sklopu kolegija Menadžment promjena, pod vodstvom profesora Mislava Ante Omazića, trebali su osmisliti društveno odgovoran projekt. Željeli su razbiti predrasudu da su ekonomisti motivirani isključivo novcem te pomoći lokalnoj zajednici znanjem stečenim na fakultetu. A onda, ono što se činilo kao tek jedan u nizu studentskih zadataka, koji najčešće brzo padnu u zaborav, preraslo je u studentsku udrugu koja svakodnevno doprinosi zajednici.

To je naša priča za koju vjerujemo da će se još dugo pisati.

Ekonomska klinika je neprofitna studentska udruga s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koja pruža usluge besplatnog savjetovanja za poduzetnike, studente, organizacije i građane. Također, Ekonomska klinika organizira niz projekata usmjerenih na razvoj poduzetništva i financijske pismenosti.

58

Aktivnih kliničara

430+

Riješenih slučaja

90+

Održanih radionica

65+

Provedenih projekata

Radimo:

Savjetovanja

Besplatna savjetovanja za građane i poduzetnike

Ekonomska klinika svoje usluge savjetovanja nudi besplatno svim zainteresiranim stranama iz kategorija: privatnih osoba (građana), malih poduzeća, poduzetnika te neprofitnih organizacija. Usluge pružaju studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu u suradnji i uz mentorstvo renomiranih stručnjaka iz različitih ekonomskih područja.

Saznaj više
Projekti

Projekti koji mijenjaju društvo

Ekonomska klinika organizira i provodi različite projekte za djecu, mlade, nezaposlene i osobe starije životne dobi. Svakim projektom se nastoji obuhvatiti što širi krug sudionika i tema, kako bi osvijestili društvo o aktualnim problemima.

Više o projektima
Edukacije

Edukacije o poduzetništvu i financijskoj pismenosti

Ekonomska klinika organizira interne i eksterne radionice različitih ekonomskih tema kako bi na što bolji način podignula razinu financijske pismenosti i poduzetničke klime.

Kontaktirajte nas

Više o nama:

Organizacijska struktura

Funkcijski timovi

Kontaktirajte nas

Radimo zajedno. Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas