Uz kavu do uspjeha

Kava na EKs

Powered by HPB

 

U ugodnom ambijentu Hub Coolture Pub-a,  ponovno je održan jedan od najuspješnijih projekata Ekonomske klinike. „Kava na EKs“ ni ove godine nije razočarala. Uz tople napitke, dobro društvo i ukusne poslastice, velik broj slušatelja je uživao u zanimljivom i informativnom panelu. Panel o karijernom putu i uspjehu vođen je od strane tri iznimna predavača.

Daniel Ackermann, Degordian i Luppa CEO, Marina Puljiz, izvršna direktorica Sektora za upravljanje proizvodima i procesima isporuke u HPB-u te Igor Mladinović, Group Chief Creative Direktor u Imago agenciji i suvlasnik La Štruk restorana, bili su ključni panelisti. Njihov cilj bio je podijeliti svoje karijerne puteve. Pružili su uvid u vođenje poslovanja, korištenje marketinških alata i stvaranje novih poslovnih prilika te prenijeli dragocjena iskustva sudionicima.

“Kava na EKs, Powered by HPB“ uspjela je spojiti stručnjake iz različitih sektora. Kao i donijeti vrijedne informacije i inspirirati sudionike na novi pogled na karijeru i poslovanje. Ovaj interaktivni panel bio je ne samo izvor znanja već i prilika za povezivanje i razmjenu ideja, pružajući svima prisutnima inspiraciju za vlastite profesionalne puteve.

S obzirom na velikodušnost i podršku bez koje ovakav projekt ne bi bio moguć, moramo istaknuti ključne aktere koji su omogućili da “Kava na EKs” bude izuzetno uspješan događaj. Generalni sponzor HPB zaslužuje posebnu zahvalu za svoju velikodušnu donaciju i ulaganje vremena u podršku ovog događaja.

Naravno, ne smijemo zaboraviti ni ostale sponzore čija je podrška bila ključna za stvaranje ugodne atmosfere i obogaćivanje iskustva sudionika. Cookie Factory je svojim raznovrsnim poslasticama dodatno obogatio doživljaj, dok su Hoću knjigu, Litterarii, Ziggy’s, Pero, Mojati, Boom Box, Lasta, Koestlin, Anamaria i Lider svojim donacijama pridonijeli da ovaj događaj bude potpun.