Mentori & Partneri

Suradnja

MENTORI

Ana Andabaka

Ana Andabaka

Doc. dr. sc. na katedri za makroekonomiju i gospodarski razvoj

Nakon Privredne banke Zagreb gdje je radila kao dealer na deviznom tržištu, dolazi na Ekonomski fakultet prvo kao asistentica u nastavi na Katedri za financije, a zatim kao asistentica na Katedri za makroekonomiju i gospodarski razvoj gdje, naposljetku, ostaje kao docent predavač.

Mirko Palić

Mirko Palić

Dr. sc. na katedri za marketing

Zaposlen je na Ekonomskom fakultetu Zagreb na Katedri za marketing prvo kao asistent, a zatim kao predavač. Osim na Ekonomiji, predavao je i na Grafičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Ekonomskom fakultetu u Sarajevu te bio gost predavač na Eastern Illinois University.

Antea Barišić

Antea Barišić

Asistent na katedri za Međunarodnu ekonomiju

Nakon završetka Ekonomskog fakulteta, počinje raditi u Zagrebačkoj banci i usavršavati se na području financijske analize i analize investicija u svrhu pripremanja kreditnih prijedloga. 2017. godine se vraća na Ekonomski fakultet te održava seminare na kolegiju Međunarodna ekonomija i Međunarodno poslovanje.

Tomislav Krišto

Tomislav Krišto

Vanjski suradnik u Plavom uredu i partner HANZA Medie

Vlasnik je poduzeća Štreberaj za edukaciju i usavršavanje studenata te informativno-savjetodavne web stranice www.referada.hr za pomoć svim studentima Ekonomskog fakulteta. Danas uz svoj stalan posao radi kao vanjski suradnik (edukator) u Plavom ured u sklopu Razvojne agencije Zagreb.

Ante Omazić

Ante Omazić

Izv. prof. dr. sc. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

Profesor je na Ekonomskom fakultetu, edukator, vizionar, čovjek koji inspirira i pokreće one koji ga slušaju da budu bolji ljudi, da se pokrenu i u sebi otkriju snagu za mijenjanje svijeta. Ostvaruje vrijedne društvene projekte, uz zajedništvo i entuzijazam ljudi koji ga okružuju.

Branko Tomašković

Branko Tomašković

Rukovoditelj za revizijske poslove i direktor RSM Croatia d.o.o.

Rukovoditelj za revizijske poslove koji ima više od 32 godina iskustva na poslovima revizije u domaćim i međunarodnim tvrtkama. Ovlašteni je revizor, specijaliziran za revizijske klijente iz gospodarskog sektora te revizije konsolidiranih financijskih izvještaja.

PARTNERI