O nama

Ekonomska klinika

Savjetovanja.


Ekonomska klinika svoje usluge savjetovanja nudi besplatno svim zainteresiranim stranama iz kategorija: privatnih osoba (građana), malih poduzeća, poduzetnika te neprofitnih organizacija. Usluge pružaju studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu u suradnji i uz mentorstvo renomiranih stručnjaka iz različitih ekonomskih područja.

Projekti.


Ekonomska klinika organizira i provodi različite projekte za djecu, mlade, nezaposlene i osobe starije životne dobi. Svakim projektom se nastoji obuhvatiti što širi krug sudionika i tema, kako bi osvijestili društvo o aktualnim problemima.

Edukacije.


Ekonomska klinika organizira interne i eksterne radionice različitih ekonomskih tema kako bi na što bolji način podignula razinu financijske pismenosti i poduzetničke klime.

Uspjeh kliničara.


14
Rektorovih nagrada
23
Dekanove nagrade
34
Demonstratora

Što mentori i partneri kažu o nama?

Alen Huskanović

Alen Huskanović

CEO Async Labs & MyBeeLine

"Iznimno mi je drago da sam imao priliku surađivati s ovom skupinom mladih, proaktivnih i ambicioznih studenata. Ekonomska klinika radi na nekolicini hvalevrijednih projekata od kojih se trude izvući maksimum i učiniti svaki uspješnom pričom, a to je nešto što našem društvu uistinu koristi i treba!"

Branko Tomašković

Branko Tomašković

Direktor RSM Croatia d.o.o.

"Već treću godinu RSM Croatia d.o.o. surađuje s Ekonomskom klinikom, neprofitnom studentskom udrugom Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Ta je suradnja odlična i plodonosna. Odgovorno mogu potvrditi i preporučiti Ekonomsku kliniku kao rasadnik budućih kadrova - za našu, a uvjereni smo i za mnoge druge tvrtke različitih djelatnosti."