Nakon blagdanske pauze, odlučili smo se osvrnuti na posljednji održani MeetUp u 2018. godini.
Tema nedavno održanog MeetUpa bila je Ne daj da te lažu. Posao ne treba predstavljati gnjavažu  gdje su nas naši panelisti inspirirali, motivirali te upoznali s raznim izazovima s kojima su se susreli prilikom pokretanja vlastite strasti.

Prekrasan i ugodan ambijent osiguran od strane Kulturnog centra Mesnička krasili su MeetUp event, gdje su ugodno osvjetljenje i domaća atmosfera pridonijeli cjelokupnom doživljaju same panel rasprave.

MeetUp Ne daj da te lažu. Posao ne treba predstavljati gnjavažu- Ekonomska klinikaMeetUp (Kulturni centar Mesnička)

Prisjetimo se tko su bili naši panelisti:

  • Alis Marić,
  • Karlo Rusan,
  • Žakline Troskot
  • Igor Barberić

Alis Marić kao blogerica knjiga, Karlo Rusan kao vizažist, Žakline Troskot kao vrsna slastičarka, te Igor Barberić kao izuzetan koreograf, redatelj i glumac ispričali su svoju stranu priče, i izazove s kojima su se susreli, svatko u svojoj industriji.

Panelisti MeetUp - Ekonomska klinika

Svatko od naših panelista imao je doista neobičnu priču o kretanju u vlastiti posao. Alis Marić je pravnica koja je s 50 godina, nakon niza godina rada u raznim vrhunskim poduzećima i na raznim pozicijama, okrenula se preporukama knjiga. Karlo Rusan ima svega 19 godina, te je trenutno jedan od najpoznatijih vizažista u Hrvatskoj. Žakline Troskot je također nakon godina rada u raznim poduzećima, na pozicijama ekonomije i marketinga odlučila dati otkaz. U doba najveće krize pokrenula je slastičarnicu Amelie. Igor Barberić je u svojoj mladosti pohađao plesno-glazbenu akademiju u Belgiji, u New Yorku je uzimao privatne sate glume i pjevanja, a danas je najpoznatiji po svojim ulogama u predstavama i mjuziklima (Mamma Mia, Footloose) te kao koreograf u Tvoje lice zvuči poznato.

MeetUp Ne daj da te žau. Posao ne treba predstavljati gnjavažu - Ekonomska klinika

Svi su toliko posebni, specifični i inspirirajući sa svojim životnim pričama. Kao i činjenicom koliki su borci morali biti kako bi danas bili ovdje gdje jesu.

Panelisti su isticali vlastite izazove, te odgovarali na pitanja postavljena od strane moderatorice Vedrane Hercigonje Majetić.
Na samoj panel raspravi, sudionici su imali prilike postaviti razna pitanja panelistima i dobiti odgovore.
Sudionici su bili oduševljeni, kao i sami panelisti, te je time naš MeetUp ostvario svoju svrhu i svoj cilj.

Ovim putem, još jednom se zahvaljujemo Kulturnom centru Mesnička na ustupanju prostora. Također se zahvaljujemo panelistima Alis Marić, Karlo Rusan, Žakline Troskot i Igor Barberić. Zahvaljujemo i Catering Majetić koji je unio svoj dašak u cjelokupnu atmosferu, te moderatorici Vedrani Hercigonji Majetić bez koje MeetUp ne bi bio isti.

MeetUp Ne daj da te žau. Posao ne treba predstavljati gnjavažu - Ekonomska klinika
Također, velika zahvala svim članovima MeetUp tima!
Prije ljetne pauze, očekuju nas još dva MeetUpa, stoga svakako pratite objave Ekonomske klinike 😊!

Leave a comment