RSM Croatia d.o.o. i prvih 25 godina

RSM Croatia d.o.o., revizorska i konzultantska kuća, uspješno posluje od 1993. godine, a od 2008. godine nalazi se na dvije lokacije u Koprivnici i u Zagrebu. Iako je te davne 1993. godine započela s radom kao HODICON d.o.o. danas kao članica međunarodne mreže RSM, koja u svijetu broji oko 43.000 zaposlenih u 800 ureda diljem svijeta, nosi naziv RSM od 2014. godine. Impozantni su spomenuti brojevi, ali upravo oni pokazuju snagu mreže kao i širinu znanja te stručnosti koju pruža.

Od poslova koji se obavljaju za mnogobrojne klijente diljem Hrvatske izdvajaju se: revidiranje (konsolidiranih) financijskih izvještaja, revidiranje financijskih izvještaja trgovačkih društava u inozemnom vlasništvu, revidiranje financijskih izvještaja komunalnih trgovačkih društava, revizije statusnih promjena, dogovoreni revizorski postupci, dubinska ispitivanja, revidiranje projekata financiranih iz međunarodnih izvora (IPA, IBRD, EBRD, EIB).

Najveća snaga RSM Croatia su naravno zaposlenici. Potiče se edukacija, napredovanje te je stavljen poseban naglasak na zajednički timski duh jer revizija kao grana upravo traži suradnju timova kao bazu uspješnog rada. Svake godine slavi se taj timski duh diljem svijeta na RSM World Day događanjima, to je jedan dan kada svi RSM zaposlenici u svojoj zemlji organiziraju neki njima zanimljiv događaj (od dobrotvornih događanja, do sporta i zabave).

RSM-world-day-2018._RSM-Croatia.                                                                    RSM world day 2018._RSM-Croatia.

Na europskoj razini RSM je sponzor European Business Awards (EBA) koje za Hrvatsku organizira i prati RSM Croatia. Važno je istaknuti 2017. godinu kada se finalna dodjela nagrada na razini Europe održala u Dubrovniku. RSM Croatia je sudjelovala u organizaciji tako velikog događaja, a gdje su se okupila 132 najbolja poduzetnika iz 34 europske zemlje.

Dodjela European Business Awards (EBA) nagrade u Dubrovniku, 2017. godine pod pokroviteljstvom RSM-a

Dodjela European Business Awards (EBA) nagrade u Dubrovniku, 2017. godine pod pokroviteljstvom RSM-a

Direktor RSM Croatia, Ivan Horvat ističe:

˝Naša tvrtka RSM Croatia d.o.o. kao članica RSM mreže omogućuje svojim klijentima provedbu postupaka revizije, prema kontroliranim, profesionalnim, međunarodnim standardima, zbog čega su naša izvješća međunarodno prihvatljiva što im daje daleko veće značenje, osobito pred investitorima, dioničarima i poslovnim partnerima.

Kroz našu međunarodnu mrežu RSM International razmjenjujemo znanja o financijskim, računovodstvenim, poslovnim praksama i zakonodavnim specifičnostima svjetskog tržišta tako da smo značajni čimbenik na tržištu revizorskih i ostalih usluga u Republici Hrvatskoj i šire.

Kroz naših prvih 25 godina primarni cilj nam nije bio profit nego kvaliteta usluga i stručnost našeg osoblja, a koja se kontinuirano dokazuje kroz naš timski rad.˝

Leave a comment